Ballistic Cell проведе първото по рода си Blackboard Е-обучение в България

Семинарът се проведе в периода 04 – 06 Септември 2015 в к.к. Златни Пясъци и бе посветен на предизвикателствата и решенията при внедряването и използването на системата Blackboard. Домакини на събитието бяха хотел Адмирал и хотел Морско Око Гардън.

 

 

Целта на събитието бе както да се предостави информация на присъстващите за безкрайните възможности, които дава системата Blackboard, така и да се събере, обедини и подкрепи Blackboard общността в България.

На събитието присъстваха над 50 гости, представители на едни от най-реномираните български университети. Всички те използват Blackboard и имат дългогодишен опит в работата със системата.

Предизвикателства, проблеми и добри практики при използване на решението Blackboard, Изграждане на електронно съдържание, Оценяване на обучението и подобряване на комуникацията бяха само малка част от темите, които бяха презентирани на гостите.

В ролята на презентатори влязоха продуктовият мениджър на Blackboard – Христо Миндевски, Веселин Петков – търговски директор на Blackboard, образователните експерти – Христина Костадинова и Теодора Лазарова, както и функционалният експерт Мила Добрева. Всички те са част от екипа на Ballistic Cell, официален представител на Blackboard за България.

 

Comments are closed